VHF izpit je zelo uporabna zadeva, če si na nekem plovilu

Nekaj časa nazaj sem se preselil na Obalo, kar sem si želel že od malih nog. To sem končno dosegel in so se mi lepo pričele razne dogodivščine. Na obali sem se lepo zaposlil in si ustvaril neko življenje. Zelo sem se veselil poletij, ki prihajajo. Nekaj pa sem se malo bal. Bal sem se da se bom morja naveličal. Jaz morje res obožujem in malo me je strah glede tega, ali se bom naveličal ali ne. Zato sem naredil nek plan.

Prvo leto sem zelo užival. Bil sem na plaži, malo sem se kopal, malo poležaval in tako dalje. Proti koncu poletja, pa sem že imela nekaj prijateljev, ki pa so me vabili na barko, kjer bi bila ena mini zabava. Na tisti barki sem jaz res zelo užival in sem si to želel imeti tudi sam. vedel sem, da je imeti barko lahko res velik strošek a sem se malo bal, da se bom plaže naveličal.

Odločil sem se, da bom do naslednjega poletja kupil barko, naredil izpit za plovila in pa VHF izpit, ki je prav tako obvezen. Tako bom lahko imel svojo barko in prirejal svoje zabave in tudi mali raziskoval obalo.

VHF izpit je zelo uporabna zadeva, če si na nekem plovilu

Ta ideja se mi je res zdela fantastična in res sem se lotil tega plana. Najprej sem naredil izpit, potem sem šel še na VHF izpit, ki sem ga tudi uspešno opravil, potem pa sem šel gledati razne barke in razmišljal katero bi kupil.

Končno sem si izbral pravo in jo kupil. Tako ko se je začelo poletje, sem priredil nek mini piknik in povabil prijatelje. Vsi so me spraševali, če je bil izpit in VHF izpit težek in povedal sem jim po pravici. Izpit ni kar tako ampak ga lahko uspešno opraviš, če si res pozoren in dobro poslušaš. Ker sem jaz imel res konkreten cilj, sem to naredil seveda z lahkoto.